A www.vcode.hu oldal használatára vonatkozó adatvédelmi elvek, az üzemeltető VCode Kft. adatvédelmi nyilatkozata.

Az Adatkezelőre vonatkozó adatok:

Név: VCode Kft.
Székhely: 4516 Demecser, Ady Endre út 7
Adószám: 32513109-2-15
Képviselő: Vajda János
Telefonszám: +36 70 639 8708
E-mail cím: info@vcode.hu
Honlap: www.vcode.hu

Szerver üzemeltető: Websupport Magyarország Kft.

A vcode az internetes oldalát a szolgáltatások bemutatására és kapcsolatfelvételi céllal használja. A személyes adatokat más célra csak az érintett külön beleegyezésével használja, de harmadik félnek nem adja ki. A vcode adatkezelő tevékenységét 2018. május 25-től az egységes európai adatvédelmi rendelet GDPR (General Data Protection Regulation) irányelvei alapján végzi.

Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely személyes adat felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről, s ezen túlmenően minden egyes alkalommal felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. 

Az Adatokat az Adatkezelő tűzfallal ellátott, biztonságos szerveren tárolja, valamint biztonságos kommunikációval ellátott levelező fiókjában. Az adatokat harmadik fél részére nem továbbítja.

A honlapon elhelyezett, más honlapokra átvezető linkek adatkezelési tevékenységéért a vcode nem vállal semmilyen felelősséget.

 

Írjon nekünk

Ha kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni, írjon nekünk és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.